privacy-policy

Politica de Confidențialitate BEENEAR SRL

Protecția Datelor cu Caracter Personal și Politica de Confidențialitate în cadrul societății BEENEAR SRL

BEENEAR SRL se obligă să asigure confidențialitatea datelor cu caracter personal a celor cu care comunică, precum: angajații actuali, precedenți și potențiali, clienții, furnizorii, vizitatorii site-ului etc.

Această politică de confidențialitate este valabilă doar pentru site-ul BEENEAR SRL.

Legăturile (Link-urile) cu alte site-uri web nu sunt acoperite de această politică de confidențialitate.

Ce fel de date cu caracter personal sunt colectate de către BEENEAR SRL

Legislația cu privire la protecția datelor cu caracter personal prevede că ne este permis să folosim informații ce conțin date cu caracter personal numai dacă avem motive justificative pentru a face acest lucru. Aceasta include și transmiterea datelor cu caracter personal către persoane terțe.

Colectăm datele cu caracter personal pe care ni le furnizați în timp ce utilizați serviciile noastre prin intermediul formularelor de solicitări sau de înregistrare, prin trimiterea CV-urilor sau atunci când ne trimiteți datele dvs pe e-mail. Ne vom asigura că personalul nostru care gestionează datele cu caracter personal, la fel ca și cei care acționează în numele nostru, va trata datele dvs cu caracter personal în mod legal și corect.

În acest sens, susținem și respectăm pe deplin principiile Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (GDPR).

Pentru a colecta datele cu caracter personal legea spune că trebuie să avem unul sau mai multe motive după cum urmează:

  • Pentru îndeplinirea obligațiilorcontractuale pe care le avem în relația cu dvs sau
  • Pentru îndeplinirea obligațiilor legale sau
  • Când avem un interes legitim sau
  • Când vă dați acordul/consimțământul.

BEENEAR SRL colectează date cu caracter personal despre dvs în următoarele scopuri:

  • Gestionarea clienților noștri(Pentru gestionarea relației cu dvs sau cu afacerea dvs; Dezvoltarea și desfășurarea activităților de marketing cum ar fi: analize de marketing, sondaje și evenimente promoționale; Studierea modului în care clienții noștri folosesc serviciile noastre și a altor organizații; Comunicarea cu dvs despre serviciile noastre)
  • Îmbunătățirea afacerii(Pentru a testa noi servicii; pentru a gestiona modul în care colaborăm cu alte companii care oferă servicii pentru noi și/sau clienții noștri; pentru a dezvolta noi modalități de a satisface nevoile clienților noștri și de a ne dezvolta afacerea)
  • Gestionarea operațiunilor(Pentru a furniza serviciile noastre, pentru a crea clienți noi și pentru a-i gestiona cât mai eficient)
  • Gestionarea securității și a prevenirii riscurilor(Pentru gestionarea riscurilor noastre și ale clienților noștri; Respectarea legilor și reglementărilor care ni se aplică; Răspuns în timp util a sesizărilor și încercarea soluționării cât mai eficiente a acestora)
  • Managementul afacerilor(Management, administrare și scopuri legale; pentru a ne conduce afacerea eficient și corect, inclusiv pentru managementul poziției noastre; capacitatea de afaceri; planificarea, adăugarea și testarea sistemelor și a proceselor; gestionarea comunicațiilor, etc.)
  • Activități de recrutare(Gestionarea CV-urilor și a oricăror alte informații colectate în conformitate cu această politică de confidențialitate; pentru a determina și a potrivi calificările și abilitățile potențialilor candidați cu pozițiile vacante corespunzătoare).

Datele cu caracter personal ale candidaților (inclusiv cele din CV-uri)

  • CV-ul dvs. conține date cu caracter personal precum nume, prenume, adresa poștală, adresa de e-mail, numărul de telefon, date referitoare la postul de muncă actual și cel precedent etc. BEENEAR SRL poate obține date cu caracter personal despre dvs inclusiv atunci când primește referințe de la angajatorii dvs anteriori sau de la clienții pe care i-ați indicat în CV-ul dvs. Vom analiza atât CV-ul dvs, cât și orice alte informații colectate în conformitate cu această politică de confidențialitate, pentru a vă stabili calificările și abilitățile în vederea potrivirii lor cu posturile vacante.
  • Pentru a ne ajuta să găsim un post vacant care să corespundă cerințelor dvs, este nevoie să ne asigurați că datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs sunt corecte și actualizate. Astfel, vă rugăm să ne informați periodic cu privire la orice modificare a datelor dvs devenind responsabil pentru asigurarea furnizării datelor cu caracter personal cât mai complete și mai exacte.
  • Datele dvs cu caracter personal sunt păstrate numai atât timp cât este necesar îndeplinirii scopului pentru care au fost colectate. Pe totă perioada procesului de recrutare aceste date vor fi păstrate în condiții de siguranță fiind interzis accesul neautorizat. După finalizarea procesului de recrutare, datele dvs cu caracter personal vor fi păstrate, cu acordul dvs, pentru o perioadă de maximum 36 de luni.

Cum folosim datele dvs cu caracter personal

Prin utilizarea instrumentelor de management vom:
• Păstra datele dvs cu caracter personal nu mai mult decât este necesar (vom păstra informațiile cu caracter personal atât timp cât sunteți angajatul/clientul BEENEAR SRL. De asemenea, vă putem păstra datele cu caracter personal pe o perioadă mai lungă de timp dacă aceasta este necesar din motive legale sau tehnice).
• Efectua verificări ale calității datelor deținute.
• Asigura că drepturile persoanelor vizate sunt respectate și exercitate.
• Revizui periodic modul în care procesăm datele cu caracter personal pentru a ne asigura că acesta este în conformitate cu GDPR.

Dacă alegeți să nu ne oferiți aceste informații personale, aceasta poate întârzia sau ne poate împiedica în îndeplinirea obligațiilor contractuale în relația cu dvs sau în îndeplinirea obligațiilor legale. De asemenea, aceasta poate însemna să nu vă putem gestiona conturile sau politicile. La fel, ar putea însemna să fie necesară anularea unui produs sau a unui serviciu de care deja beneficiați în calitate de client al Beenear SRL.

Uneori vom cere informații care ne sunt utile dar care nu sunt impuse de lege sau de contractul semnat cu dvs. Atunci când vom cere acest lucru o vom face în mod clar și explicit. Nu sunteți obligat să ne oferiți aceste detalii suplimentare, iar refuzul de a ni le oferi nu va afecta în niciun fel produsele sau serviciile de care beneficiați în relația cu noi.

 Drepturile persoanei vizate

  • Dreptul de a fi informat
    La cerere, vă vom oferi informații despre datele dvs cu caracter personal pe care le prelucrăm.
  •  Dreptul de a corecta și completa datele
    Dacă informațiile despre dvs sunt greșite ne puteți cere oricând corectarea sau completarea lor.
  • Dreptul de a restricționa utilizarea datelor
    La cerere, vom putea dispune restricționarea utilizării datelor dvs. Astfel acestea vor putea fi folosite numai pentru anumite scopuri cum ar fi sesizările sau pentru exercitarea anumitor drepturi/cerințe legale.Astfel, ne puteți cere restricționarea utilizării datelor dvs cu caracter personal dacă:
  • Nu sunt corecte
  • Au fost colectate ilegal și nu doriți să le ștergem
  • Nu mai sunt relevante dar totodată sunteți de acord să le păstrăm pentru a fi utilizate în anumite cazuri impuse de lege
  • Ne-ați cerut deja să nu mai folosim datele dvs dar așteptați să vă informăm dacă ne este permis prin lege să continuăm folosirea lor
    Dacă ne veți cere restricționarea datelor cu caracter personal ne obligăm ca pe toată perioada de restricționare să nu le folosim sau să nu le transmitem persoanelor terțe.
  • Dreptul de a șterge datele (dreptul de a fi uitat)
    La cerere, vom șterge informațiile despre datele dvs cu caracter personal pe care le prelucrăm.
    Cu toate acestea, anumite date ce țin de îndeplinirea anumitor obligații legale sau contractuale vor putea fi șterse numai după o anumită perioadă de timp.
  • Dreptul de a vă retrage consimțământul
    Puteți, în orice moment, să vă retrageți consimțământul acordat pentru prelucrarea datelor dvs cu caracter personal, cu efect în viitor. Legalitatea prelucrării datelor dvs cu caracter personal nu va fi afectată de aceasta prevedere până când consimțământul dvs. nu va fi retras.
  • Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs cu caracter personal
    Puteți să vă opuneți prelucrării datelor dvs cu caracter personal în orice moment, cu efect în viitor. Dacă vă opuneți prelucrării datelor dvs, vom întrerupe această prelucrarea cu condiția ca să nu există alte motive legale pentru continuarea prelucrării.
  • Dreptul la portabilitatea datelor
    La solicitarea dvs vă putem oferi datele dvs cu caracter personal pe care le prelucrăm în format electronic structurat pentru a fi transmise altui operator de date cu caracter personal.

Cum vedem ce informații de marketing primiți de la noi
Beenear SRL utilizează marketingul pentru a vă informa despre serviciile și ofertele pe care le doriți de la noi. Această secțiune vă arată cum decidem ce informații de marketing vă punem la dispoziție sau vă trimitem. De asemenea, vă explică modul în care ne dăm seama despre ceea ce vă interesează.

Putem folosi informațiile dvs cu caracter personal pentru a lua decizii cu privire la serviciile și ofertele despre care credem că vă interesează. Asta înțelegem atunci când vorbim de “marketing”.
Putem folosi informațiile dvs cu caracter personal numai pentru a vă trimite mesaje de marketing dacă avem consimțământul dumneavoastră sau un “interes legitim”, abia atunci avem un motiv comercial pentru a vă folosi informațiile/datele cu caracter personal. Aceasta nu trebuie să  contravină intereselor dvs.
Informațiile personale pe care le avem despre dvs sunt alcătuite din ceea ce ne spuneți despre dvs cît și datele pe care le colectăm atunci când utilizați serviciile noastre sau pe care le obținem prin intermediul partenerilor noștri cu care colaborăm. Studiem acest lucru pentru a forma o imagine asupra a ceea ce credem ca vă doriți, sau aveți nevoie, sau ce ar putea fi de interes pentru dumneavoastra. Acesta este modul în care decidem ce servicii și oferte pot fi relevante pentru dvs. Aceasta se numește profilare în scopuri de marketing. Ne puteți contacta în orice moment ca să ne cereți să nu mai folosim informațiile dvs cu caracter personal în acest fel.

Mai mult decât atât, dacă ne permiteți acest lucru, este posibil să vă afișăm sau să vă trimitem materiale de marketing online (pe site-urile noastre și pe alte site-uri, inclusiv pe rețelele sociale) sau pe e-mail, telefon mobil sau poștă. Ceea ce veți primi de la noi va depinde de opțiunile de marketing pe care le-ați ales/selectat. Aceste opțiuni de marketing pot fi modificate în orice moment, la fel, ne puteți comunica să nu vă mai trimitem informații de marketing.
De asemenea, ne puteți spune să nu colectăm datele dvs cu caracter personal în timp ce utilizați site-ul nostru web. Dacă faceți aceasta veți mai putea vedea careva informații de marketing doar că ele nu vor fi adaptate nevoilor dvs.

Vă rugăm să consultați Politica privind cookie-urile pentru detalii despre modul în care folosim aceste date în vederea îmbunătățirii site-ului nostru web.
Indiferent de ce opțiuni alegeți veți primi în continuare notificări și alte informații importante cu privire la modificări ale produselor și serviciilor existente.

Vă putem solicita să vă confirmați sau să vă actualizați alegerile dacă veți beneficia de servicii noi în viitor. De asemenea, vă vom cere să faceți acest lucru dacă există modificări legale, sau ale altor reglementări în acest domeniu sau modificări ale structurii afacerii noastre.

Dacă vă răzgândiți, ne puteți contacta pentru a vă actualiza oricând opțiunile.

Informațiile pe care le avem despre dvs nu le vindem organizațiilor externe.

Cum sunt datele mele cu caracter personal păstrate de BEENEAR SRL?
Datele cu caracter personal pe care le furnizați societății BEENEAR SRL sunt transmise acesteia cu înțelegerea faptului că ele pot fi păstrate de noi în bazele noastre de date. Bazele de date ale societății BEENEAR SRL sunt protejate prin metode sigure.

Dezvăluire
Datele dvs cu caracter personal NU sunt dezvăluite altor organizații, cu excepția cazurilor în care aceasta este necesară în scopurile pentru care ne-ați furnizat acele date sau pentru îndeplinirea anumitor obligații legale.

Securitate
Din păcate, nicio transmisie de date pe Internet, sau în orice altă rețea, nu poate fi 100% sigură, dar BEENEAR SRL aplică metode de securitate, politici, reguli și măsuri tehnice în vederea protejării datelor cu caracter personal pe care le are în gestiune pentru prevenirea accesului neautorizat, a modificării neautorizate, a distrugerii ilegale sau pierderi accidentale.

Vă asigurăm că la BEENEAR SRL există întotdeauna cineva cu responsabilitate specifică pentru protecția datelor cu caracter personal care monitorizează aceste aspecte. Aceasta este persoana desemnată care vă poate ajuta cu întrebările dvs sau cu alte preocupări legate de colectarea, stocarea și prelucrarea datelor dvs cu caracter personal.
Dacă doriți să înaintați obiecțiile dvs cu privire la modul în care folosim datele dvs cu caracter personal sau să ne cereți să le ștergem din baza noastră de date sau să restricționăm modul în care le folosim, vă rugăm să ne contactați la adresa de email: privacy@beenear.com.

Dacă considerați că drepturile dvs au fost încălcate, puteți înainta o sesizare Autorității Naționale de Supraveghere pentru Protecția Datelor (http://www.dataprotection.ro).

Prin utilizarea site-ului nostru sunteți de acord cu această politică de confidențialitate și cu colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal așa cum este specificat mai sus.

****

Ultima actualizare: 24 mai 2018.

Această Politică de Confidențialitate va fi actualiză din când în când urmând ca Beenear SRL să vă informeze despre orice modificare prin publicarea noii versiuni pe site. Astfel, recomandăm consultarea periodică a acestei politici de confidențialitate pentru a fi la curent cu orice modificare.